Dr. Öğr. Üyesi Erdem Oğuz

Erdem Oğuz / İstanbul, 1969

2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Anasanat dalından Sanatta Yeterlik derecesini aldı. 1996-2017 yılları arasında yaptığı vitray, seramik-rölyef, eritme-cam, cam-seramik ve resim uygulamaları, yurtiçi ve yurtdışında pek çok kamu kurumu, kuruluş ve kişiye ait mekanlarda kalıcı olarak yer almaktadır. Ayrıca kişisel resim ve cam çalışmalarıyla karma sergiler ve fuarlara katılmıştır. Halen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Erdem Oğuz İstanbul, 1969

In 2007, he completed his master's degree in Painting Department of Hacettepe University Social Sciences Institute. In 2014 he received his Doctor of Fine Arts Degree from the Painting Department of Hacettepe University Fine Arts Institute. Between the years of 1996 and 2017, he made several stained glass, ceramic-relief, melting-glass, glass-ceramic art works, and mural painting applications which are permanently located in many public institutions, organizations and private places, both domestic and abroad. He has also participated in several group exhibitions and art fairs with his personal paintings and glass works. He is currently teaching at Bolu Abant Izzet Baysal University Fine Arts Faculty Painting Department.